Vinduesmarkisen beskytter mod lys og varme

Udover at vinduesmarkiser ser flotte ud, er der også nogle fordele forbundet med at have dem til din bolig, såsom at de holder varmen ude og beskytter din møbler fra solen, så de ikke blegner. Ved at eje en vinduesmarkise beskytter du altså din bolig for op til 75-80% af varmen, hvilket er medvirkende til at gøre din bolig behagelig at befinde sig i om sommeren.

Forskellige vinduesmarkiser

Af det nedenstående kan du se nogle af de vinduesmarkiser, der findes:

Metrobox-vinduesmarkisen er kendt for at være en eksklusiv selvbærende faldarmsmarkise. Den monteres således, at armene skal monteres i væg eller vinduesrammer, hvor kassetten sænkes ned i armprofilen. Metrobox-vinduesmarkisen tilbyder en hældning på 150 grader, hvorfor den er ideel i forbindelse med at beskytte mod en lavt-hængende sol.

Visombra-vinduesmarkisen er, hvad man kalder en markisolette-markise. Visombra-vinduesmarkisen bruges ofte i forbindelse med at skærme for solen ved høje vinduer, hvor en normal vinduesmarkise ikke er brugbar i ligeså høj grad. Denne vinduesmarkise kan fås i en makimumbredde på 400 cm og en længde på 350 cm. Denne vinduesmarkise er godkendt til vindhastigheder op til 13,8 m/sek.

Hvis du har et hus eller lejlighed, hvor du godt kunne tænke dig at afskærme for solen, er det herved muligt i høj grad ved at gøre brug af en vinduesmarkise, der kan beskytte dit hus mod sol og varme samt dine møbler og andet inventar mod at blive blegne i høj grad.